Lisää kuvia

Kevin.Murphy Plumping.Line

Saatavuus: Varastossa

Kuvaus:

Kevin.Murphy -tuotesarjan uudet Plumping -tuotteet on kehitetty paksuntamaan ja tuuheuttamaan hentoja ja/tai ohenevia hiuksia sekä ehkäisemään hiustenlähtöä.
Plumping.Wash 250ml
Plumping.Rinse 250ml
Body.Mass 100ml

Only 3 left

Perushinta: 90,43 €

Special Price 68,89 €

 • Osta 2 hintaan 63,90 € / kpl ja säästä 8%

Lisätiedot

Kevin.Murphyn Plumping.Line on loistava paketti ohuthiuksisille tai niille kenen hiukset putoilevat herkästi.

Kevin.Murphy -tuotesarjan uudet Plumping -tuotteet on kehitetty paksuntamaan ja tuuheuttamaan hentoja ja/tai ohenevia hiuksia sekä ehkäisemään hiustenlähtöä. Tuotteet sisältävät tehokkaan hiuksia vahvistavan aineosayhdistelmän, jonka muodostavat persiljan lehdistä uutettava flavonoidi, apigeeni, sekä kasvipohjainen oleanoolihappo ja biotinyyli-GHK. Tämä yhdistelmä tehostaa hiusten kasvua sekä ehkäisee hiustenlähtöä aktivoimalla hiuspohjan verenkiertoa.

Plumping.Wash 250ml

Plumping.Wash on vahvistava shampoo, joka lisää hiuksiisi tiheyttä ja täyteläisyyttä. Tuote sopii erityisesti ohuille hiuksille / oheneville hiuksille sekä herkästi putoville hiuksille. Shampoo sisältää nokkosta, joka lisää verenkiertoa päänahassa ja sen ainesosat auttavat kuljettamaan tärkeimpiä ravintoaineita hiuksiin. Bambu-uute sekä riisiproteiinit jäljittelevät hiuksen keratiinirakennetta ja auttavat näin vahvistamaan hiuksiasi.

Plumping.Rinse 250ml

Plumping.Rinse on vahvistava hoitoaine, joka ravitsee hiuksia vahvistaen niitä tehokkaasti. Hoitoaine sisältää tripeptidejä ja proteiineja, jotka vahvistavat hiusta ja pidentävät hiuksen "kasvukautta".

Tuote sisältää lootuskukkaa. Lootuskukka on tunettu sen sisältämistä hiusta nuorentavista entsyymeistä, jotka jättävät hiuksen pehmeäksi ja taipuisaksi.

Body.Mass 100ml

Body.Mass on sekä hoito- että muotoiluneste. Se sisältää useita ainesosia, joiden avulla hius pystyy pidentämään kasvukauttaan ja lyhentämään lepovaihetta. Sisältää Persiljasta uutettua apigeenia, joka lisää verenkiertoa päänahassa ja nopeuttaa hiusten kasvamista sekä auttaa niitä kiinnittymään päänahkaan paremmin. Kasvin juuresta uutettu oleanolihappo vahvistaa tyveä ja ehkäisee DHT:n aiheuttamilta vahingoilta.

Suosittelemme

Lisätiedot

IdHair kokoelma ei saatavilla

Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä asiasanojen erottamiseen toisistaan. Käytä heittomerkkejä (') lauseille.

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelu

Arvosteltava tuote: Kevin.Murphy Plumping.Line

Miten arvioit tämän tuotteen? *

  1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä
yleisarvio

Asiakkaiden arvostelut

 • WAU!
  Arvostellut marjaon 19.3.2015
  yleisarvio
  Harvoin jotkin kosmetiikkatuotteet laittaa sanattomaks. Olen aina ollut tosi skeptinen, mutta oikeasti mun hiukseni vahvistuvat lähes silmissä.
 • Täydellinen sarja
  Arvostellut sinion 25.2.2015
  yleisarvio
  minulla on ollut aina niin ohuet hiukset. olen vasta kuukauden käyttänyt, mutta nyt jo tuntuu paremmalta. bodymassiin otin käyttöön vasta parin viikon jälkeen, joten sen käyttöä vasta pari viikoa takana...